Topic-icon [fixed] Apparent Problem with App

More
18 Dec 2014 07:23 #26244 by horschte
Replied by horschte on topic [fixed] Apparent Problem with App
hi, i have the same problem if a user forgett to fill the runtastic login.
profilpage broken...
Error: 0 - DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string (-- ::) at position 0 (-): Unexpected character

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2014 10:10 #26248 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic [fixed] Apparent Problem with App
Hi, this is weird
you should get a :

Impossible to login at Runtastic site.
message and no broken page.

Does it happen with empty credentials or incorect credentials ?
Does it happen on profile page ? or application canvas ?
or dashboard page ?

Let me know.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2014 11:03 #26253 by horschte
Replied by horschte on topic [fixed] Apparent Problem with App

nordmograph wrote: Hi, this is weird
Does it happen with empty credentials or incorect credentials ?

both....incorrect mail/password or empty fields

nordmograph wrote: Hi, this is weird
Does it happen on profile page ? or application canvas ?
or dashboard page ?

ok i have checked all...
profilpage broken



dashboard broken



canvas works and show the "incorrect login" text

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2014 11:05 #26254 by horschte

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2014 11:50 #26255 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic [fixed] Apparent Problem with App
No the upload works fine on this forum,

You must click inside the textarea before clicking the insert button to set your attachement location in the message.

btw, your canvas screenshot img url is missing.

Anyway the issue seems to be related to the format of your date

try this:
d-m-Y H:i

Let mek now

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2014 12:52 #26261 by horschte
Replied by horschte on topic [fixed] Apparent Problem with App
same result with " d-m-Y H:i "

here is the canvas screenshot....anything works fine with incorrect/empty login
www.pic-upload.de/view-25589236/3.jpg.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum
Disclaimer: Nordmograph is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.
Copyright © 2021 Nordmograph - Joomla extensions. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Browser of the future