Topic-icon [fixed] My Runtastic stopped working after ES 2.0 Upgrade

  • PiranhaPete
  • PiranhaPete's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
15 Jan 2017 23:19 #36548 by PiranhaPete
I guess what I'm saying is that the APP doesn't show up in that list so you cant edit it...make sense?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2017 23:24 #36549 by nordmograph
Maybe, if you set it as core app (default app) , EasySocial doesn't show it in the list.
Is it the case ?

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2017 23:26 #36550 by nordmograph
According to the ES tooltip for Set app as default:
If this option is enabled, the application will automatically be installed for the user. When the application is set as default application, user will not be able to configure the application in the application area.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • PiranhaPete
  • PiranhaPete's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
More
15 Jan 2017 23:54 #36551 by PiranhaPete
Well setting it at NOT default allows you to edit it but for some reason the APP doesn't show up in the profile now (see attached) - I looked through all of the ES settings (profile type as well) to make sure the App should be visible, but no luck...not sure if the is an APP or ES issue :(
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2017 12:26 #36553 by nordmograph
If you can't solve this , you can email me backend (and front end access so I can have a look)
Email using the contact form from the footer menu.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jan 2017 09:40 #36572 by nordmograph
No the API was not involved.
Someone had set an access control rule to only include the app display to some group.
I removed it and now it shows fine to my nordmograph user.
Weird thing is ES restricts the display but still shows the app listing in the apps list even to restricted users ...

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum
Disclaimer: Nordmograph is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.
Copyright © 2021 Nordmograph - Joomla extensions. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Browser of the future