Topic-icon [solved] Not Working

  • sanchit
  • sanchit's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
21 Aug 2019 10:10 - 29 Oct 2019 00:25 #43780 by sanchit
[solved] Not Working was created by sanchit
Hello,

The extension is not working on my website. I tested it with this adblocker for chrome- chrome.google.com/webstore/detail/adbloc...fepjocnamgkkbiglidom

PFA screenshot.

Please let me know your views.

Regards,
Sanchit
Attachments:
Last edit: 29 Oct 2019 00:25 by nordmograph.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2019 01:39 #43892 by Ozfooty
Replied by Ozfooty on topic [solved] Not Working
Same for me. It works for their website and I use Opera but not working for my website ozfooty.net

Maybe i don't have it configured right. Can someone assist please?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • nordmograph
  • nordmograph's Avatar
  • Away
  • Moderator
  • Moderator
More
28 Oct 2019 20:38 #43899 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic [solved] Not Working
Hey,
I can't find the module published on that page. Can you check ?

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2019 21:07 #43900 by Ozfooty
Replied by Ozfooty on topic [solved] Not Working
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2019 21:08 #43901 by Ozfooty
Replied by Ozfooty on topic [solved] Not Working

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2019 21:12 #43903 by Ozfooty
Replied by Ozfooty on topic [solved] Not Working

nordmograph wrote: Hey,
I can't find the module published on that page. Can you check ?

Sorry not quite sure of what you are saying here? I didn't build this site I am just the site owner/administrator. See screenshots of the Adblock Detector module I installed. It is enabled but it says Position (None) Should i select a position?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum
Disclaimer: Nordmograph is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.
Copyright © 2020 Nordmograph - Joomla extensions. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Browser of the future