Topic-icon [solved] Geommunity Locator Map not loading

  • freeworlder
  • freeworlder's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
28 Jan 2014 15:38 - 28 Jan 2014 23:09 #21025 by freeworlder
[solved] Geommunity Locator Map not loading was created by freeworlder
Hello, the user map is not loading on any profile page. The wrapper shows and map starts to load, then it fails. Any ideas why?

This message contains confidential information


Many thanks!! :cheer:
Last edit: 28 Jan 2014 23:09 by nordmograph.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2014 17:44 #21026 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic [solved] Geommunity Locator Map not loading
Hello

It seems the plugin map has an incorect heigh value
Hope this helps.
Let me know.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.
The following user(s) said Thank You: freeworlder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • freeworlder
  • freeworlder's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
28 Jan 2014 20:05 #21027 by freeworlder
Replied by freeworlder on topic [solved] Geommunity Locator Map not loading
Arrgh, the joys of double errors. It wasn't displaying before due to a conflict which I resolved, but I never reset the height afterwards. Thank you, it's working now.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Apr 2015 23:23 #27971 by julie.prod.web
Replied by julie.prod.web on topic [solved] Geommunity Locator Map not loading
Hi,
Actually I have this probleme. There is long time I use my map and it's working fine.
I have try to change : "Users On Map>How many members" and I changed 100 to 150.
At this time the map try to load all the time. So I put the value back : 100. But the map keeps loading.

Can you help please ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Apr 2015 23:59 #27972 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic [solved] Geommunity Locator Map not loading
Hello Julie

I am not sure I understand axactly what you're talking about. Is this about Geommunity locator plugin ?
I doubt it as it doesn't have the parameters you mention. ALso you don't have any purchased extension in your profile so. I have no clue.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2015 13:31 #27987 by julie.prod.web
Replied by julie.prod.web on topic [solved] Geommunity Locator Map not loading
Hi,

it's the Geommunity Module. I don't have any purchased extension in my profile because it's the developer who build the web site at the begining he buy it.
- You can see here : mamieadom.com/index.php/en/grannies-au-pair-area.html
The map load all the time.
- And in this page with exactly the same setting but a profil different it's working :
mamieadom.com/index.php/en/host-families...-granny-au-pair.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum
Disclaimer: Nordmograph is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.
Copyright © 2021 Nordmograph - Joomla extensions. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Browser of the future