Topic-icon Calendar.setup:Nothing to setup (no fields found)

  • farukkm
  • farukkm's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
More
25 Jul 2012 12:22 #12039 by farukkm
Hi, can you please tell me how to correct this on Gmap activiy stream a window keeps poping up with this :Calendar.setup:
Nothing to setup (no fields found). Please check your code

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • nordmograph
  • nordmograph's Avatar
  • Away
  • Moderator
  • Moderator
More
25 Jul 2012 12:37 #12041 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic Calendar.setup:Nothing to setup (no fields found)
Hi
Never experienced this. Please rovide a URL.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • farukkm
  • farukkm's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
More
25 Jul 2012 12:39 #12042 by farukkm

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • nordmograph
  • nordmograph's Avatar
  • Away
  • Moderator
  • Moderator
More
25 Jul 2012 12:47 #12043 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic Calendar.setup:Nothing to setup (no fields found)
I can not see there the message you mention.
Also this module requires at least 2 activities for the rotation to work correctly.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • farukkm
  • farukkm's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
More
25 Jul 2012 12:51 #12044 by farukkm
thats strange. i get you a screen shot when it happens again. thanks for the quick response

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum
Disclaimer: Nordmograph is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.
Copyright © 2020 Nordmograph - Joomla extensions. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Browser of the future