Topic-icon not showing

  • luppe
  • luppe's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
02 Mar 2012 05:03 #9655 by luppe
not showing was created by luppe
I install the plugin but its not showing in my jomsocial
is there anything I have to do ?
Thanks
Luc

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Mar 2012 07:56 #9656 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic not showing
Hello

It must be published/enabled and either
- set as a core application and it will show on every profiles
or
- it must be added manually by users visiting the 'customize my page' page and adding the application

Hope it helps

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2012 12:37 #12387 by chikons2k
Replied by chikons2k on topic not showing
Hi there,

Sorry for bumping an old topic but I too have this problem.

I have installed the plugin and it shows the "My Latest Soundcloud Tracks" section but no tracks will display.

I have tried the steps you have suggested but it still wont work.

When I click the settings icon on the plugin it says "javascript: void(0)" in the URL preview in the left corner of the browser.

Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2012 19:04 #12394 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic not showing
Hello

What is the soundcloud username you use?
Also feel free to post a url if profile is public.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2012 07:09 #12408 by chikons2k
Replied by chikons2k on topic not showing
Thanks for the reply.

The username is: symbla

And the profile is:


Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2012 08:53 #12410 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic not showing
You forgot your profile page...
I tested symbla at
skatefleet.com/index.php?option=com_comm...2&Itemid=263&lang=en
and it worked fine.

javascript: void(0)
is normal behaviour as long as it opens the settings popup.
If it doesn't you have a Jomsocial problem.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum
Disclaimer: Nordmograph is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.
Copyright © 2021 Nordmograph - Joomla extensions. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Browser of the future