Topic-icon [solved] map not showing on registration

  • tonyls6
  • tonyls6's Avatar Topic Author
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
More
27 Nov 2012 17:36 #14155 by tonyls6
Replied by tonyls6 on topic [solved] map not showing on registration
geocode not set in my browser..it already disabled.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • tonyls6
  • tonyls6's Avatar Topic Author
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
More
27 Nov 2012 23:51 #14163 by tonyls6
Replied by tonyls6 on topic [solved] map not showing on registration
?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2012 00:27 #14164 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic [solved] map not showing on registration

tonyls6 wrote: geocode not set in my browser..it already disabled.


Make sure it is disabled on registration map. It's a different setting.

Also I'm afraid now I can not help more.
As you noticed from this site and my previous post, the default coordinates setting works as expected when using the module on a regular CB setup. I can not support it on CB profile pro as I never tested it and did not intent do make it compatible for CB pro.

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2013 05:32 #17836 by baparks
Replied by baparks on topic [solved] map not showing on registration
This is for Mr. Crooks.
I'm trying to do exactly what it appears you have done.
I would sincerely appreciate it if you would contact me directly at baparks@aol.com.
If I am able to get it to work I (with your permission) will post the instructions in this thread for the next person.

Thank you in advance.

Brian.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Mar 2014 18:28 - 18 Mar 2014 18:29 #22084 by themis56
Replied by themis56 on topic [solved] map not showing on registration
I have the same problem, could anyone manage to solve it?
Last edit: 18 Mar 2014 18:29 by themis56.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Mar 2014 18:31 #22085 by nordmograph
Replied by nordmograph on topic [solved] map not showing on registration
Hello

This is easily done with the plug_geommunitygeolocator plugin.
In its settings, enable Registration map.

Hope it helps

- Need help? Post the URL of the related page (eventualy as confidential info), it will help solve your issue faster.
- An error, notice or warning? report the exact message including the line number
- If you get a white page , enable error reporting and / or check your server error logs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum
Disclaimer: Nordmograph is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.
Copyright © 2020 Nordmograph - Joomla extensions. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Browser of the future